2009.04.02. 21:49| Szerző: Csabesz89


 

1989-et írunk, amikor is kitört a harmadik világ háború. A 2 nagyhatalom csap össze, Amerika és a Szovjetunió. A játék különböző helyszineken játszódik, mint mondjuk Franciaország, Oroszország és Amerika. A játék grafikája nagyon szép, a történe pedig még annál is jobb. Izgalmas stratégiai játék. A játékmenet szerintem nagyon gyors, olyan értelemben, hogy nincs idő az egységeket mondjuk nyugodtan megjavítani, vagy hogy ráérősen majd oda megyünk a kijelölt helyre. Nem, itt tényleg gyorsan kell taktikázni és hamar kell cselekedni. A fő feladatok között vannak bónusz feladatok is, amik egyre nehezebbek, de megéri őket megcsinálni. Amúgy nem kell benne épületeket gyártani és nyersit gyűjteni, hanem kapunk egy megadott pénz mennyiséget és abból kell gazdálkodni. Na jó, ahogy az idő telik a pénz menni fog felfele, de elég lassan. Az egység szám is korlátozott, kb. 20 féle egységet lehet benne irányítani. Gyalogosokat, tankokat, helikoptereket és még sok mást.Nekem nagyon bejött ajánlom mindenki figyelmébe.

 

 

Minimum hardware: Pentium 4 2,5 GHz, 1 GB RAM, 2 GB HDD, 128 MB-os DirectX 9.0c kompatibilis 3D kártya (GF4 MX, Radeon 8500 és 9200 nem támogatott)

 

Címkék: játékok  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://infedel.blog.hu/api/trackback/id/tr71042735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása