2009.04.25. 23:36| Szerző: Csabesz89

 

Történet

A történet 943-ban kezdődik. Egy Heinrich herceg nevű uralkodó talál egy keleti írást aminek a segítségével übermenscheket (emberen túli ember) tud hívni hazája érdekében. Egy szerezetes azonban nem nézi jó szemmel és egy varázslattal a föld alá zárja Heinrich herceget. A történet viszont 1943-ba röpít minket a 2. világ háborúba, ahol is a nácik megakarták szerezni az übermensch technológiát.Ezért elkezdik keresni Heinrich herceg sírját. A szövetségesek ezt megtudva 2 katonát küldenek, hogy kiderítsék, mi is folyik a németeknél. Sajna elfogják őket és az eggyik katonát vallatás során megölték. Így nem mondok sok újdonságot, igen a másik elit katonával kell kijutnunk, és megfékeznünk a németeket.

A játékban nem csak katonákat kell ölni. Ahogy haladunk a játékban előre kriptákban kell bojongani és ott előjönnek az élő halottak akiket szépen felébresztettek a friccek. Nem is lenne a zombikkal baj, ha a vége fele már robotok is jönnek. Úgy, hogy elég változatos a játék. Nyugalom lézer fegyver nincs a játékban, és hasonló szuper modern fegyver.

A játék történetéről  nem mondok többet. Igaz nem mondtam túl sok mindent a játékról, de higgyétek el nekem jó játék. Úgy, hogy aki szereti a világ háborús és mítikus játékokat annak  pont kapóra jön, mert mindkettő van benne.

 

 

 

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://infedel.blog.hu/api/trackback/id/tr81086569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása