2009.05.14. 21:32| Szerző: Csabesz89

Üdvözlök minden blog olvasót. A S.W.I.N.E. nevű játékról írok egy pár szót. A játék 2001-ben jelent meg a Stormregion áltál. A játék nem egy hétköznapi stratégia, mert ebben Nyulak és Disznók harcolnak egymás ellen. Szép mi? Nem akarok senkit se elrémíteni a tőle. Szerintem jó játék.

Történet:

A disznóknál diktatúra lesz, és a hatalmat egy Acél Agyar nevű malac veszi át, aki hadat üzen a nyulaknak. A nyulak nagy elszántággal védekeznek és sikerül megállítaniuk a disznókat. Ezután ellentámadásba lépnek és legyőzik Acél Agyart.

Mindkét féllel lehet menni. A nyulak küldetését ajánlom elsőnek, mert a disznóké nagyon nehéz. A nyulaknál a tankok jobban fejlődnek és a játékmenet is tényleg könnyebb. A disznóknál pedig az első pálya könnyű, de a többi az kegyetlen. Nézni kell nagyon a muníciót, mert nagyon sok nyuszikával kell elbánni. A játékban csak tankokkal lehet menni, tapasztalati pontokat kapnak minden egyes eltalált ellenfél után. Vigyázni kell a benzinre a lőszerre és a tankok állapotára. Semmi gond, lehet venni a játék elején, vagy játék közben is. Sajnos vannak a játékban idegesítő dolgok is. Az állatkák mindíg beszólnak egymásnak, vagy ha valami utasítást adunk nekik, és ez egy idő után idegesítő, hogy már megint ugyanazt mondja. A legrosszabbak a nyulak, ááá azok nagyon kényesek. Alapjába véve jó kis játék. Ajánlom mindenkinek.Ja és magyar fejlésztésű, úgy hogy ha valaki ki akarja próbálni, akkor keresse magyarul. Sziasztok.

Követelmény:

Minimum hardware: Pentium II/Celeron 466, 96 MB RAM, 32 MB-os 3D kártya (Voodoo-val nem megy!), 4xCD-ROM

Ajánlott hardware: Pentium II 800, 192 MB RAM, GeForce, 24xCD-ROM

Multiplayer: LAN, internet: 2-8 játékos

 

 

Címkék: játékok  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://infedel.blog.hu/api/trackback/id/tr711122231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása