2009.04.12. 20:43| Szerző: Csabesz89

A Command and Conquer sorozatot egy jó haver szerettete meg velem. Amiről épp írok most nektek, az a Tiberium wars.

A játék története: A Földet egy Tiberium nevű anyag lepte el. A világ emiat az anyag miatt nagyon megfertőződik és 3 zónára bomlik. A piros zóna a legfertőzöttebb, a sárga a közepes a kék zóna pedig az egésséges, és az ahogy lenni szokkot a legjobb helyből van a legkisebb rész.

2 nagy szervezet van a Földön. A GDI aki megoldást keres a Tiberium megfékezésére, és a másik oldal legyőzésére. A másik oldal neve a NOD aki a sárga zónában tevénykedik. A vezetője egy Kane nevű ember aki szentül megvan győződve arról, hogy a Tiberium  az emberiség fejlődésének következő lépcsőfoka. A szálak bonyolódnak, amikor is földönkívüliek megtámadják a kék bolygót. Az idegenek neve Scrin.

Többet nem árulok el, hogy mi lesz a dolgok alakulása. Csak még annyit, hogy minden frakcióval lehet majd menni. Mindenkienk jó játékot kívánok hozzá.

Minimális gépigény

Processzor: P4 1.8 GHz
Memória: 512 MB
Szabad lemezterület: 8 GB
Hangkártya: DX9.0c kompatibilis
Videokártya: DX9.0c kompatibilis (64 MB)
DVD meghajtó: 8X DVD ROM

Ajánlott gépigény

Processzor: P4 2.4 GHz
Memória: 1024 MB
Szabad lemezterület: 8 GB
Hangkártya: DX9.0c kompatibilis
Videokártya: DX9.0c kompatibilis (128 MB)
DVD meghajtó: 8X DVD ROM

 

Címkék: játékok  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://infedel.blog.hu/api/trackback/id/tr261061486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása